8:00 - 16:00h

Ponedjeljak - Petak

Vukovarska cesta 5,

31 000 Osijek

+385 (0)98 334 995

devuks@devuks.hr

Raspon cijena: Od to

Compare Listings

Politika kolačića i zaštita podataka

Kolačići na www.devuks.hr

Devuks agencija za prodaju nekretnina na Internet stranicama www.devuks.hr upotrebljava kolačiće, kako bih što bolje prikazali i organizirali sadržaj.

Internet stranice trećih strana

Internet stranice www.devuks.hr mogu sadržavati informacije trećih strana i veze (linkove) na druge Internet stranice nad kojima Devuks agencija za prodaju nekretnina nema nikakav nadzor.

Devuks agencija za prodaju nekretnina nema utjecaja na postavke za kolačiće na Internet stranicama trećih strana. Za uvid u odgovarajuće postavke za kolačiće posjetite Internet stranice trećih strana.

Voditelj obrade podataka

Devuks agencija za prodaju nekretnina je voditelj obrade osobnih podataka.

Zaštita podataka primjenjuje se na sve osobne podatke koje Devuks agencija za prodaju nekretnina prikuplja i obrađuje, i to izravno ili putem svojih partnera.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Prikupljanje osobnih podataka

Devuks agencija za prodaju nekretnina prikuplja i obrađuje osobne podatke prema sljedećem:

  • kod izravnog upita osobe o informacijama o nekretnini ili uslugama
  • kod izravne kupnje nekretnine ili usluge
  • ukoliko su drugi poslovni partneri Devuks agencije za prodaju nekretnina proslijedili osobne podatke na dopušten način

Vrste podataka

Devuks agencija za prodaju nekretnina prikuplja sljedeće vrste podataka:

  • Informacije o osobi: ime, prezime, naslov, adresa, telefonski broj, adresa elektronske pošte, naziv društva, porezni broj
  • Informacije o kupcu: ponude, ugovori, podaci o kupnji nekretnine i usluga

Korištenje osobnih podataka

Devuks agencija za prodaju nekretnina prikuplja informacije o osobi i kupcu u svrhu korisničke podrške i objave ponude vlastitih proizvoda i usluga.

Obrada podataka temelji se na interesu Devuks agencija za prodaju nekretnina za pružanjem informacija o vlastitoj ponudi proizvoda i usluga.

Sigurnost osobnih podataka

Devuks agencija za prodaju nekretnina trajno poduzima sve nužne mjere za zaštitu osobnih podataka sukladno važećim propisima i dobrim poslovnim običajima.

Prikupljeni osobni podatci čuvaju se na siguran način i trajno, odnosno do povlačenja privole od strane osobe od kojeg su osobni podatci prikupljeni.

Kontakti za zaštitu podataka

Upite uz upotrebu osobnih podataka možete dojaviti prema sljedećem:

  • elektronskom poštom na adresu devuks@devuks.hr
  • pismeno na adresu obrta

Informacije